Πέμπτη 29 Μαΐου 2008

Προορισμός του ανθρώπου η υπέρβαση!

Είναι πολύ σημαντικό να ξεφεύγεις από τα τετριμμένα να κάνεις το βήμα παραπάνω για τον εαυτό σου, όσο δύσκολο και αν ακούγεται ή είναι, αξίζει το ρίσκο.
Μόνο έτσι θα ζήσεις εμπειρίες διαφορετικές θα κάνεις την ζωή σου να αλλάξει, να ομορφύνει και να γίνει καλύτερη.
Μην μετανιώνεις για πράγματα που δεν έκανες αλλά για πράγματα που δεν μπορείς να κάνεις. Μια δεύτερη ευκαιρία πάντα θα υπάρχει για να συμπληρώσεις το κενό που άφησες, το όνειρο που δεν ολοκληρώθηκε.
Συμπλήρωσε το κενό του puzzle που λείπει που δεν πρόλαβες να γεμίσεις, και όταν κάνεις την υπέρβαση, σύγκρινε το πριν με το μετά. Είμαι σίγουρος ότι θα μείνεις ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και δεν θα μετανιώσεις που έκανες την υπέρβαση.
Φεύγοντας από το Leeds ήμουν σίγουρος ότι κάποτε θα ξαναγύριζα, αισθανόμουν ότι δεν είχα κάνει την υπέρβαση και δεν είχα ολοκληρώσει αυτό που ξεκίνησα. Πέρασα όμορφες στιγμές σε μία χώρα διαφορετική από την Ελλάδα την χώρα της λαμογιάς, της αρπαχτείς και της μιζέριας. Χωρίς ίχνος πολιτισμού που χάθηκε στο πέρασμα των αιώνων. Άψυχα μάρμαρα που στέκουν αγέρωχα για να μας θυμίζουν ότι κάποτε ήμασταν πολιτισμένος λαός. Κάθε αίσθημα αλληλοσεβασμού, υποστήριξης και βοήθειας προς τον συνάνθρωπο μας έχει χαθεί και το μόνο που κοιτάμε είναι τον τρόπο που θα βρεθούμε πάνω από τον διπλανό μας για να θεωρήσουμε τους εαυτούς μας "ανώτερους".
Ήθελα κάτι να αλλάξει και ήρθε η ώρα να κάνω την υπέρβαση. Ένα μικρό σπρώξιμο χρειαζόμουν και το βρήκα, ήρθε την κατάλληλη στιγμή από το πουθενά. Σε ευχαριστώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most popular posts (all time)