Κυριακή 9 Μαρτίου 2008

Φίλε συνδικαλιστή της ΔΕΗ

Φίλε συνδικαλιστή της ΔΕΗ, είναι δικαίωμα σου να διαφωνείς με το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση, είναι δικαίωμα σου να αντιδράς στην διάλυση του ασφαλιστικού σου φορέα, και να στηρίζεις τα πιστεύω σου με κάθε νόμιμο μέσω.
Φίλε συνδικαλιστή της ΔΕΗ, δεν είναι δικαίωμα σου να πηγαίνεις απέναντι στο κοινωνικό σύνολο, απέναντι στους συμπολίτες σου. Σεβάσου όλους αυτούς που τόσα χρόνια σου δίνουν ψωμί να τρως, σεβάσου όλους αυτούς που σε στηρίζουν στο δύσκολο έργο σου.
Ο απλός πολίτης είναι δίπλα σου όταν κρέμεσαι πάνω σε μία κολώνα και καταλαβαίνει απόλυτα το πόσο δύσκολο είναι να βγάλεις το μεροκάματο και να πας ψωμί στα παιδιά σου.
Όμως μην στερείς από αυτόν τον άνθρωπο το αγαθό της ηλεκτρικής ενέργειας μην του στερείς το οξυγόνο που χρειάζεται να αναπνεύσει, μην του καταστρέφεις τα αγαθά που έχει στο μαγαζί του για να πουλήσει και να πάει και αυτός ψωμί στα παιδιά του.

Φίλε συνδικαλιστή της ΔΕΗ βρες άλλους τρόπους να αντιδράσεις στα σχέδια αυτόν που αποφασίζουν για σένα χωρίς εσένα, κλείσε το ρεύμα στο σπίτι του Πρωθυπουργό και στο Μαξίμου, κλείσε τους μετρήτες που καταγράφουν την κατανάλωση και χρεώνουν τους πολίτες με την αξία του ρεύματος που κατανάλωσαν, όμως θυμίσου: δεν φταίει ο συμπολίτης σου που αλλάζει το ασφαλιστικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most popular posts (all time)