Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020

Η επιστροφή του #Mega σήμερα, συνδυάστηκε με την κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ το σαββατοκύριακο που μας πέρασε, όπου συζητήθηκαν τα αίτια της ήττας τους στις πριν από 8 μήνες εθνικές εκλογές. Άνοιξαν λοιπόν το στοματάκι τους και το τι ακούστηκε είναι αδύνατον από έναν Δημοκρατικό άνθρωπο να γίνει πιστευτό.

Ο Τσίπρας μεταξύ άλλων ανέφερε ότι “πρέπει την δεύτερη φορά αριστερά το κόμμα του να βρει τον τρόπο εκτός από τον έλεγχο των κυβερνητικών θέσεων να αναλάβει και τον έλεγχο των κρίσιμων αρμών της εξουσίας”.

Ας δούμε τι ακριβώς έκανε στην πρώτη φορά αριστερά για να μπορέσουμε να καταλάβουμε τι έχει πρόθεση να κάνει στην δεύτερη φορά.
Δεν θέλουμε να θυμόμαστε τον Βαρουφάκη, τον Λαφαζάνη και την Κωνσταντοπούλου που δεν μπόρεσαν ποτέ να αντιληφθούν που βρίσκονταν, ποιους εκπροσωπούσαν και τι ο ρόλος τους συμβόλιζε.


Πρώτος στόχος αποτέλεσε η Δικαιοσύνη με την απόπειρα πλήρους χειραγώγησης της, με την Θάνου να μην ξεκολλάει από τις καρέκλες και με τον πρώην Υπ. Δικαιοσύνης να μετατρέπει το σκάνδαλο γιατρών της Novartis σε σκευωρία εναντίον των πολιτικών τους αντιπάλων με σκοπό “να κλείσουν μερικούς από αυτούς στην φυλακή ώστε να καταφέρουν να κερδίσουν ξανά την εξουσία” όπως οι ίδιοι δήλωναν.

Η στοχοποίηση του τύπου από την προηγούμενη κυβέρνηση (μαζί με τους ψεκασμένους ΑΝΕΛ) αλλά και το ίδιο το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ μόνο τυχαία δεν είναι και αποτελεί μέρος της ιδεολογίας τους. Η Δημοκρατία δεν τους εκφράζει και τέτοιες απόψεις όπως κλείσιμο ΜΜΕ και ανοιχτά ελάχιστα και απόλυτα ελεγχόμενα ΜΜΕ αποτελούν λογική ακροαριστερών και ακροδεξιών καθεστώτων. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε πως είχε καταντήσει η ΕΡΤ, τι έγινε με τον διαγωνισμό για τα τηλεοπτικά κανάλια με τους λαγούς και τα βοσκοτόπια και τη μη συστημική τράπεζα να δίνει δάνεια στους εκλεκτούς χωρίς εγγυήσεις.

Μεγάλη νίκη για την Δημοκρατία η επιστροφή του Mega όσο και αν διαφωνεί κανείς με τις απόψεις του καναλιού, άλλωστε έτσι μεγάλωσε και γιγαντώθηκε η Δημοκρατία στην κοιτίδα της στη χώρα μας, με την σύνθεση διαφορετικών απόψεων και την πολυφωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most popular posts (all time)